Brastad Golfklubb, Startsida

Välkommen till Brastad Golfklubb.

Golfbanan är Stängd!!  2018-10-21

Årsmöte
 Härmed kallas du/ni till Brastad Golfklubb´s
 Årsmöte söndagen den 9 februari 2020.

Mötet hålls i SAIS klubbhus kl. 11.00.
 Mötet hålls enligt stadgarna.

Motioner och Ärenden skall vara styrelsen
 tillhanda senast den 8 januari 2020.

Genomgång av nya Hcp-regler.
 Bente Aaen från BDGF kommer och informerar.
 om dom nya Hcp-reglerna

Kaffe/dricka med dopp bjuds.
 Välkommen

Styrelsemöte 12/1, 2020  2019-11-08
Söndagen 12 januari 2020, Tid kl. 15.00,
Plats: Brastad Golfcenter

Kallade är styrelsen i Brastad Golfklubb, Brastad Golfcenter.

Viktigt meddelande från Svensk Golf!   2019-11-02
Eftersom Svensk Golf övergår till en prenumererad tidskrift 2020 har Brastad GK inlett ett samarbete med Svensk Golf.

På detta vis får alla Brastad GK:s medlemmar ett specialpris (239 kr för hela 2020*) där även Brastad GK får ett bidrag på 40 kr per tecknad prenumeration. Detta bidrag är tänkt till klubbens juniorverksamhet.

Du tecknar din prenumeration av Svensk Golf via denna länk: https://www.dintidning.se/SG1083

*Svensk Golf slutar att utkomma som gratistidning i maj 2020. Ordinarie pris för prenumerationen kommer vara 399 kr.

Nytt om Svensk Golf
Svensk Golf är en självklar vän i varje svensk golfares liv som vi kommer att fortsätta utveckla med smarta instruktionstips, djupa och matnyttiga utrustningstester och de mest läsvärda reportagen från svenska golfbanor samt intressanta möten med golfprofiler och spännande besök på utländska golfdestinationer. Allt för att göra ditt golfliv bättre och roligare.
Svensk Golfs motto är att "inspirera dig till bättre golf" och det gör vi genom att jobba med Sveriges skickligaste golfskribenter och fotografer samt de allra kunnigaste tränarna och experterna.

Vad händer med Svensk Golf under 2020?
Under 2020 kommer tre utgåvor av Svensk Golf att skickas ut precis som vanligt. Från och med nummer fyra kommer affärsmodellen för tidningen att förändras, då distributionsavtalet med Svenska Golfförbundet upphör, och övergå till att bli en prenumererad produkt. Därefter kommer Svensk Golf att producera sex utgåvor av tidskriften mellan maj till december 2020.

Vad kan läsarna förvänta sig av Svensk Golf i den nya modellen?
Svensk Golf vill fortsätta hålla fast vid mottot att "inspirera dig till bättre golf". Bättre golf kan handla om allt från att få matnyttiga och genomtänkta träningstips som gör att du spelar bättre golf till att du inspireras att vidga dina vyer och upptäcka nya golfbanor runtom i landet, eller utanför Sverige. Vi lägger mycket krut idag på våra olika utrustningstester, men det är ett exempel på ett område vi vill vässa ytterligare för att kunna ge vår läsekrets ännu bättre vägledning inför köp av allt från järnset till avståndsmätare. Vi vill vara som den där golftokiga kompisen som du kan snacka golf med hur länge som helst och fråga vad som helst, allt från tävlingar eller nya drivers till vilka som är Sveriges roligaste, vackraste eller bästa banor.

Vilka innehållsmässiga fokusområden får nya Svensk Golf?
Alla våra läsarundersökningar ger ett tydligt kvitto på att vår läsekrets uppskattar Golfskolan med alla dess olika instruktionsavsnitt, våra utrustningstester samt våra banbesök och reportage från Golfsverige.
Det är tre viktiga områden för oss att producera ännu bättre innehåll om. Självklart ska du också få möta de mest intressanta svenska golfprofilerna, från proffs till unika eldsjälar, och så ska vi krydda läsupplevelsen med riktigt bra berättelser från när och ibland även fjärran.

*Svensk Golf slutar att utkomma som gratistidning i maj 2020.
Ordinarie pris för prenumerationen kommer vara 399 kr.

Märtas Oktober fest - 12 Oktober.  2019-10-12
Det var en fin dag men väldigt blöt bana, man fick pegga bollen på hela banan,
trots att det var i oktober som årets sista tävling avgjordes i, var stämningen hög redan innan utgång. Innan utgång bjöds det på lite stärkande så att alla fick lite energi.

Tävlingen startade samtidigt för alla lagen ute på banans 27?? hål, ja idag var det nio vanliga hål + arton bangolf hål.

Bästa av alla blev Tomas Niklasson, Stefan Andersson, Lena Eriksson, STORT GRATTIS!!

Det var mycket skratt ute på banan även en del svordommar över tävlingar olika utmaningar. Vissa hål var lätta och andra mycket svåra.

Efter tävlingen bjöds det på mycket god mat och dryck från dagens sponsor Märta´s Mat.
Det var massa tacktal och prisutdelning, stämningen var mycket hög.

Brastad GK tackar dagens Sponsor Märta´s Mat för sponsringen och den goda maten.

Resultat Märta´s Oktober Fest.

Nya golfreglerna: filmer på svenska  2018-10-31
Nu finns 24 filmer med svenskt tal och text som förklarar de största nyheterna i golfreglerna 2019 på SGF:s YouTube-kanal.
Regelboken på svenska finns tillgänglig digitalt på R&A:s webbsida och i nya mobilappen Rules of golf 2019 för iPhone och Android.
Den tryckta versionen kommer i början av 2019. Under fjärde kvartalet uppdateras regelsidorna på golf.se och utbildningen för distriktsdomare med flera inleds.

Regler 2019

Swich Swich  2015-05-04
Brastad Golfkubb har nu tagit ännu ett steg mot den digitala vägen, klubben har skaffat Swish.

Med swish kan du betala startavgifter och medlemsavgifter mm.

Klubbens Swish nummer:

Brastad Golfklubbs klubbmärke, klicka för större bild

Brastad Golfklubb,
den lilla klubben med
det stora hjärtat.

På Gång
Söndag 12 jan.  Styrelsemöte
Söndag 9 feb.  Årsmöte, 11.00

Telefon: 0523-443 49, 070-366 02 51, (Ivar Carlsson).
Frågor om Brastad Golfklubb.

E-mail: info@brastadgk.se

Brastad Golfcenter: 0523-444 44.
Behöver du hjälp med något.
Behöver ni komma i kontakt med någon,
till exempel hyra bag mm kan ni ringa Greger Johansson, 070-205 92 75 eller Tomas Niklasson 070-205 97 21, är bara några minuter bort.

Stöd våra Sponsorer:

ICA Brastad